Jonna Kallunki

Olen lisensoitu personal trainer ja kuntosalivalmentaja. Valmennan Oulun PT Studiolla asiakkaita laidasta laitaan, lähtötasosta ja iästä riippumatta. Asiakaskuntaani kuuluvat niin elämäntapamuuttujat ja painonpudottajat kuin myös kokeneemmat treenaajat sekä tasapainoista ja terveellistä elämää tavoittelevat asiakkaat.  Tarjoan yksilövalmennuksen lisäksi myös ravinto- sekä pienryhmävalmennusta.  

Oli tavoitteesi mikä tahansa, autan sinut kohti päämäärääsi! 

Minulta löytyy pitkä ja monipuolinen urheilutausta. Olen harjoitellut kuntosalilla tavoitteellisesti jo lähes 10 vuoden ajan sekä pelannut pesäpalloa kuutisen vuotta. Lisäksi minulta löytyy kokemusta ryhmäliikunnoista, kehonhuollosta ja crossfitistä. Tällä hetkellä pelaan pesäpalloa naisten suomensarja tasolla.  

Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ennen kaikkea järkevä sekä terveellinen elämäntapa on minulle tärkeää ja haluan auttaa muitakin kohti tasapainoisempaa elämää. 

Koulutukset: 

  • Media-assistentti, Ylivieskan ammattiopisto 2013 
  • Merkonomi, Oulun markkinointi-instituutti 2018 
  • Trainer4you kuntosalivalmentaja 2020 
  • Trainer4you personal trainer 2021 

Valmentajana olen kannustava, empaattinen sekä sopivan vaativa.  Työssäni otan jokaisen asiakkaan yksilönä vastaan ja olet lämpimästi tervetullut valmennukseeni hyvin matalalla kynnyksellä, oli lähtötasosi sitten mikä tahansa. 

Mottoni on, että kaikki on mahdollista, kun vain jaksaa tehdä töitä ja uskoa itseensä! 

Jos etsit ammattitaitoista valmentajaa, joka uskoo sinuun ja tavoitteisiisi, niin ota minuun yhteyttä ja tehdään yhdessä haaveistasi totta! 

Ota yhteyttä: jonna.kallunki@oulunptstudio.fi
p. 0409122116