Toiminnallinen kuntopiiri

Jo vuosia suosituin pienryhmämme, jossa treenit toteutetaan studiolla kiertoharjoitteluna aikaa vastaan.

Valmennuksessa tehtävät treenit kuormittavat tehokkaasti kaikkia kehon tärkeimpiä lihasryhmiä. Tutuksi tulevat niin käsipainot, kahvakuulat, levytangot- ja painot, pallot, taljalaitteet, kelkka ja monet muut toiminnallisen harjoittelun välineet. Valmennus kehittää monipuolisesti lihasvoimaa ja -kestävyyttä, koordinaatiota ja kehonhallintaa sekä tasapainoa ja liikkuvuutta.

Valmennus sisältää 4 viikon välein vaihtuvat ohjelmat (lihaskunto, liikkuvuus) valmennusajalle. Saat ohjelmat sähköiseen Sportyplanner -sovellukseen omien tunnusten taakse.

Hinta 99 €/kk

Pallo haltuun! – pienryhmävalmennus palloilulajien harrastajille

Pallo haltuun – pienryhmävalmennus on erityisesti palloilulajien harrastajille suunnattu fysiikkavalmennus, jossa valmentajina toimivat Oulun PT Studion personal trainerit.

Valmennuksessa keskitytään palloilua tukevaan harjoitteluun ja se kehittää monipuolisesti fyysisen kunnon eri osatekijöitä: lihaskuntoa, liikkuvuutta, tasapainoa ja koordinaatiota, ketteryyttä sekä kestävyyttä. Juuri näitä ominaisuuksia jokainen palloilulajien harrastaja tarvitsee suoriutuakseen pelikentällä entistä paremmin.

Valmennuksesta saat monipuolisuutta pallopelien harjoitteluun, lihaskuntosi kasvaa ja liikkuvuutesi paranee. Tasapaino, koordinaatio, ketteryys sekä kehonhallinta kehittyvät ja loukkaantumisriski pienenee. Lisäksi saat treenata samanhenkisessä ryhmässä ammattitaitoisen valmentajan johdolla

Pallo haltuun -valmennus sopii kaikille palloilulajien harrastajille, jotka haluavat parantaa omaa lajisuoritustaan ja kehittyä siinä entistä paremmaksi sekä heille, jotka ovat valmiita sitoutumaan valmennukseen ja tekemään tuloksia säännöllisellä ja suunnitelmallisella harjoittelulla. Valmennus sisältää myös ohjelmat (lihaskunto, liikkuvuus) koko valmennusajalle. Saat ohjelmat sähköiseen Sportyplanner -sovellukseen omien tunnusten taakse.

Hinta 99 € / kk

Startti – pienryhmävalmennus aloittelijoille

Haluatko aloittaa kuntosaliharjoittelun, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle?

Silloin tämä pienryhmä on juuri sinua varten! Startti -valmennuksessa opit käyttämään kuntosalilaitteita ja treenaamaan myös vapailla painoilla. Ammattitaitoisen personal trainerin ohjauksessa kuntosaliharjoittelun aloittaminen on turvallista ja tehokasta. Valmennus sisältää myös kuntosaliohjelman valmennuksen ajalle. Saat ohjelman sähköiseen Sportyplanner -sovellukseen omien tunnusten taakse.

Hinta 99 € / kk

Voima – toiminnallisen treenin pienryhmä naisille

Junnaako tulokset ja kehitys salilla? Kuinka saisit kehityksen nousuun? Naisten omasta treeniryhmästä löydät näihin kysymyksiin vastauksen!

Jos haluat treenata tehokkaasti, kasvattaa voimatasoja, lisätä lihasmassaa ja parantaa kuntoasi, niin tämä ryhmä on juuri sinua varten. Pienryhmässä harjoitellaan mm. perusliikkeiden turvalliset tekniikat ja viedään niitä nousujohteisesti eteenpäin. Ammattitaitoisen ja tsemppaavan valmentajan avulla saat perusliikkeet kuntoon, opit uutta ja saat ryhmästä vertaistukea. Valmennus sisältää vaihtuvat ohjelmat (lihaskunto, liikkuvuus) valmennusajalle. Saat ohjelmat sähköiseen Sportyplanner-sovellukseen omien tunnusten taakse.

Hinta 99 € / kk

Edellytykset osallistumiselle: Perustoimintakykyisyys, ei merkittäviä tuki- ja liikuntaelinsairauksia.

Vahva – pienryhmävalmennus miehille

Mies, treenaa itsesi elämäsi kuntoon Oulun PT Studion Vahva -ryhmässä!

Valmennuksessa opit mm. perusliikkeet (kyykky, maastaveto, penkkipunnerrus). Paino- ja kehonpainoharjoittelun avulla hankit voimaa ja lihasmassaa, pienennät rasvaprosenttia sekä optimoit kehityksesi nousujohteisen harjoittelun avulla. Vahva -pienryhmässä suorituskykysi paranee ja jaksat suoriutua arjesta paremmin. Valmentajan tuki, ohjaus ja tieto tukevat tavoitteitasi, liikepankkisi kasvaa ja kuormitat kehoasi oikein. Valmennus sisältää vaihtuvat ohjelmat (lihaskunto, liikkuvuus) valmennusajalle. Saat ohjelmat sähköiseen Sportyplanner -sovellukseen omien tunnusten taakse.

Hinta 99 € / kk

Edellytykset osallistumiselle: Perustoimintakykyisyys, ei merkittäviä tuki- ja liikuntaelinsairauksia.

Pienryhmävalmennuksen lisäpalveluina sinulla on mahdollista hankkia mm. InBody -mittaus ja ravintovalmennus hinnastomme mukaisesti. Lisätietoja pienryhmävalmennuksesta antaa Outi Turunen, outi.turunen@oulunptstudio.fi.

Tutustu myös näihin valmennuksiin

Varaa maksuton tapaaminen, kun haluat ammattitaitoisen personal trainerin Oulusta. Sovitaan yhdessä paras ratkaisu itsellesi tai yrityksellenne!