InBody antaa kattavan kuvan kehosi tilasta

InBody-mittauksella saat monipuolisen kuvan kehosi tilasta. Mittaustulosten perusteella saamme käsityksen kehosi hyvinvoinnista ja tuloksiin vaikuttavista elintavoistasi.

Kuntotestaus InBodylla auttaa sinua pysymään tietoisena kehosi sisällä tapahtuvista muutoksista, sillä pelkkä vaa’an lukema ei kerro kaikkea. InBodyn avulla saamme selville, mitä ja millaisia muutoksia sinulla on kehonsisäisesti tapahtunut. Onko kehitys lähtenyt oikeaan suuntaan?

Mittausten seuraaminen on mielenkiintoista, sillä testin tulokset kertovat konkreettisesti, miten elintapojen muutos vaikuttaa kehoosi. InBody-mittaus perustuu bioimpedanssimittaukseen, ja se on menetelmänä erittäin tarkka, nopea ja turvallinen.

Mittauksessa kehon läpi johdetaan useita reittejä pitkin pieni sähkövirta, jonka kulkuun vaikuttavat kudokset ja nesteet. Tähän perustuva analyysi antaa sinulle muun muassa lihas-rasvadiagnoosin, painodiagnoosin, lihastasapainon, nestetasapainon, viskeraalirasvan määrän, suosituksen painokontrollista ja segmentaalisen rasvadiagnoosin.

Energiatesti kertoo hyvinvoinnistasi

Energiatesti on palkittu ja patentoitu hyvinvointianalyysi. Voit tehdä sen joko yksin tai koko yrityksesi henkilöstön voimin. Se on kokonaisvaltainen kartoitus siitä, miten itse tai koko työyhteisö voi. Energiatesti kertoo, kuinka paljon jaksat työskennellä ja harrastaa päivän aikana. Tulokset kertovat myös, miksi energiaa ei välttämättä riitä kaikkeen tekemiseen.

Energiatestin perusteella saat tietoa kehon terveydentilasta ja suorituskyvystä – ja siten koko energiatasostasi. Energiatestiin kuuluu kolme eri osa-aluetta. Se koostuu hyvinvointikysymyksistä, kevyestä kuntotestistä ja kehon mittauksista.

Energiatestiin voi hyvin osallistua työyhteisössä kaikki kuntotasosta riippumatta. Sen tekeminenkin on helppoa ja vaivatonta, sillä sen voi tehdä joko ohjattuna ryhmätestinä tai kotoa käsin etätestinä Energiapalvelun kautta.

TE3-liikkuvuusanalyysi – mikä se on?

Haluaisitko tietää, miten tasapainoisesti kykenet tekemään selkärangan kiertoliikkeitä? Miten hyvä liikkuvuus kehossasi on? TE3-liikkuvuusanalyysin ansiosta se on helppoa ja nopeaa.

Kehon liikkuvuuden kuntotestaus kannattaa, sillä hyvä liikkuvuus on perusedellytys kaikelle kuntoilulle. Keho tarvitsee liikkuvuutta toimiakseen kunnolla. Notkeus myös pienentää loukkaantumisriskiä ja auttaa palautumaan kehon kuormituksesta nopeammin.

TE3-liikkuvuusanalyysi tehdään suomalaisen TE3-älykepin ja TE3-sovelluksen avulla. Testissä käydään läpi 13 standardoidun liikkeen avulla kehon eri osa-alueet. Tulosten perusteella syntyy kokonaisvaltainen käsitys kehosi nykytilasta.

TE3-liikkuvuusanalyysin perusteella voimme antaa tehokkaita ohjeita kehosi epätasapainojen korjaamiseksi ja liikkuvuutesi parantamiseksi. TE3-älykepin avulla tunnistamme juuri ne alueet kehossasi, jotka kaipaavat lisää harjoittelua. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Varaa maksuton tapaaminen, kun haluat ammattitaitoisen personal trainerin Oulusta. Sovitaan yhdessä paras ratkaisu itsellesi tai yrityksellenne!