Valtteri, 21

Tavoitteenani oli saada lihasmassaa, nostaa painoa ja oppia kuntosalilaitteiden oikeaoppinen käyttö. Tämä todellakin tapahtui PT90:n aikana. 3kk:n aikana opin kuntosalilaitteiden oikeaoppisen käytön ja suoritustekniikan. Sain lihasmassaa ja painoni nousi terveellisesti. Painojen käyttö toistoissa lähes kaksinkertaistui lähtökohtaan verrattuna. Lopullisessa kuntotestissä sama homma: se määrä, mitä olin alkutesteissä tehnyt, kaksinkertaistui tai meni jopa reilusti yli.

Outin kanssa oli helppo työskennellä ja hän todellakin osasi asiansa. Hän näytti aina, miten liikkeet tehdään ja kertoi, jos jossain oli korjattavaa. Myös viikko- ja ravinto-ohjelmat olivat monipuolisia ja niitä oli helppo noudattaa. Ja jos rehellisiä ollaan, niin olen elämäni kunnossa ja näillä eväillä, mitä Outin avulla sain, aion ehdottamasti vielä kuntoani kasvattaa ja ylläpitää. Kiitos Outi!

Mikko, 39

Olen 39-vuotias yrittäjämies ja Outin asiakkaanna olen ollut nyt 10 vkoa. Teen fyysistä työtä ja olen lenkkeillyt koiran kanssa, mutta muunlaista liikkumista en ollut juurikaan harrastanut moneen vuoteen. PT:n palkkaamisen ajatuksena oli pelkästään painon pudotus, mutta ensimmäinen kuntotesti Oulun PT Studiolla järkytti, sekä myös herätti; olin paljon huonommassa kunnossa kuin uskoinkaan.

Aloitimme kunnon kohentamisen ja maltillisen painon pudotuksen uudella, säännöllisellä ruokavaliolla ja harjoitusohjelmalla mikä ei säikäyttänyt. Ensimmäisten vaikeahkon kahden viikon jälkeen muutokset ovat tuntuneet yllättävän helpolta. Olen saanut pudotettua painoa n.1kg per vko, vatsavaivat on poissa, unen ja elämän laatu parantunut ja hymyilyttää entistä enemmän. Outin kanssa harjoittelu on sujunut paremmin kuin hyvin, lähes viikottain tulee uutta mielenkiintoista asiaa tai harjoitetta, mielekkyyden ja motivaation kanssa ei ole ollut minkäänlaista ongelmaa. Personal trainerina Outi on ammattitaitoinen, huumorintajoinen ja sopivan tiukka (ei pääse liian helpolla).

Tavoitteena minulla on olla vuoden kuluttua täyttäessäni 40v elämäni parhaassa kunnossa, mielenkiinnolla jatkan treenaamista ja odotan millaisiin tuloksiin Outin opastuksen ja tsemppauksen avulla pääsen.

Katja, 42

Olen Katja 42 vuotta ja aloittanut yhteistyön Outin kanssa syksyllä 2014. Taustaltani olen entinen yleisurheilija ja aktiiviurani olen lopettanut jo vuonna 1993. Taustaa liikkumiseen siis löytyy.

Vuonna 2007/2008 minulla todettiin polvileikkauksien yhteydessä molemmissa polvissa pitkälle edenneet nivelrikot, joka antoi ”hyvän syyn” olla tekemättä mitään. Samalla jäin pois päivätöistä ja ryhdyin yrittäjäksi, Tupperware Maahantuojaksi. Muistan, että ystäväni sanoi silloin ”älä Katja sitten liho 20 kg, niin kuin kollegasi”. No miten kävi? Kilot tuli ja nivelvaivat pahenivat.

Liikunta oli pääsääntöisesti koiran kanssa ulkoilua ja satunnaisesti salilla käyntiä. Olen kokeillut ihan kaikki pussikeittodietit, nettivalmennukset yms. – joita olen jaksanut toteuttaa 2 viikkoa. Kesällä 2014 kypsyttelin ajatusta personal trainerista ja viimeinen sysäys oli lääkärin toteamus, että laihduta tai sitten leikataan. Leikkaus olisi tarkoittanut vähintään 6 kk sairauslomaa/polvi ja se ei yrittäjälle sovellu.

Ennen kuin otin yhteyttä Outiin, mietin myös, että miten saan sovitettua treenaamisen kiireiseen ja erittäin liikkuvaan yrittäjän arkeen. Olen työni vuoksi paljon liikenteessä ja teen pitkiä päiviä. Erityisesti syöminen oli tuottanut aiemmin suuria haasteita ja mietitytti eniten. Toisaalta myös mietin, että jaksanko työtäni vielä pitkään nykyisellä elämän tyylillä, kun olin saanut itseni huonoon fyysiseen kuntoon.

Outin palkaaminen oli yksi elämäni parhaista päätöksistä. Jo heti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien tiesin, että Outi on oikea ihminen auttamaan ja saamaan minut takaisin ruotuun. Teimme yhdessä tavoitteet ja niitä on seurattu. Olen saanut niin risuja kuin ruusujakin ja arvostan erityisesti Outin rehellistä palautetta ja avoimuutta. Outin kanssa treenaaminen sujuu loistavasti ja vaikka mennessä ei olisi treeni fiilis, niin Outin tsempillä fiilis todellakin löytyy. On ollut uskomatonta huomata, että näillä polvilla pystyy tekemään asioita (mm. askelkävelyä), joista olin vain haaveillut. Nivelkipua ei juurikaan ole enää ollenkaan. Elämänlaatuni on parantunut huomattavasti. Tiedän, että jaksan työssäni vielä vuosia.

Käyn säännöllisesti salilla ja lenkkeillen. Syön terveellisesti, toki pieniä repsahduksia on matkan varrella tapahtunut, mutta isoin asia on, että joka viikonloppuiset sipsipussit ovat jääneet kaupan hyllylle. En ole vielä siellä missä haluan, mutta tässä projektissa mottoni on – hiljaa hyvä tulee, mikä on minulle hyvin epätyypillistä. Olenhan oikeasti luonteeltani – tänne kaikki ja heti!

Puolisoni Mikko, perheeni ja ystävät ovat olleet tukena ja kannustaneet jatkamaan. Tämän syksyn paras asia on myös, että puolisoni Mikko on palkannut Outin. Niin ja se tavoite – enää en tuijota vaakaa vaan vaatteita, 2 vaatekokoa olen pienentynyt ja vielä otetaan pois ainakin 1 koko.

Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa. Tai sitten täytyy olla rohkea ja myöntää, että nyt tarttis tehdä jotakin!

Kiitos Outi kaikesta tähän mennessä ja et pääse minusta vielä eroon:-)

Sari, 28

Nyt treenaamiseni pitää viedä ”nextille levelille”. Siitä päätöksestä alkoi PT:n etsiminen. Olin jo vuosia liikkunut aktiivisesti, mutta liikuntasuoritukset olivat aina omalla mukavuusalueellani. Takana oli neljä vuotta liikuntaa kuntokeskuksessa, pääasiassa kolmesti viikossa. Tanssitaustan omaavana kävin pääasiassa tanssillisilla ryhmäliikuntatunneilla, sillä se oli tuttua ja mukavaa. Kuntosalin kiersin kaukaa ja venyttelin harvoin. Sitten tuli stoppi. Liikunta ei enää motivoinut, kun kehitystä ei ollut tapahtunut vuosiin. Miten olisikaan voinut, kun harjoittelussa ei ollut tavoitteita eikä liikunta ollut monipuolista. Hoin pitkään itselleni, että tiedän kyllä miten laihdutetaan jos on tarvis. Koskaan kuitenkaan en siinä yksin onnistunut, vaikka tarvettakin alkoi hiljalleen kertyä. Itsekuri uupui.

PT:n kriteereiksi asetin ammattitaidon, positiivisen asenteen ja ennen kaikkea meillä tuli synkata hyvin. Kävin tutustumassa pariin eri vaihtoehtoon ja sitten löysin Outin ja Oulun PT Studion. Heti ensitapaamisella meillä synkkasi ja Outille oli helppo puhua, myöntää ongelmakohtansa ja olla rehellinen. Outilla on ammattitaidon lisäksi sydän paikallaan. Hän todella haluaa asiakkaidensa voivan paremmin ja löytävän itsestään uusia voimavaroja. Hän kuunteli heti ensitapaamisellamme tarkoin toiveitani ja kertoi heti ajatuksensa valmennuksen sisällöstä ja tavoitteiden vaatimasta työstä rehellisesti. Studion tilat olivat uudet ja painottuivat nimenomaan toiminnallisiin treenivälineisiin, joihin toivoinkin saavani vinkkejä. Ja mikä parasta: treenit ovat kaksin PT:n kanssa! Ei siis salilla tuijottajia tai kiusallisia hetkiä katseiden kohteena.

Aloitimme kolmen kuukauden valmennuksen. Sain asetettujen tavoitteiden pohjalta huolella laaditut ruokavalion, liikuntasuunnitelman ja kuntosaliohjeet. Motivaationi oli korkealla, mikä alkoi pian näkyä tuloksina.
Painonpudotustavoitteena oli muutama kilo ja se saavutettiin. Kolmen kuukauden jälkeen rasvaprosenttini oli tippunut 6 prosenttiyksikköä, vyötäröltä nipistin 8 ja lantiolta 6 senttiä. Paino laski juuri kuten pitikin, yhteensä viisi kiloa. Samalla painoindeksi laski lukemaan 21,7. Parhaana tuloksena pidän kuitenkin sitä, että hyvinvointini ja jaksamiseni arjessa parantuivat ainakin potenssiin kymmenen. Kuulostaa kliseeltä, mutta totta se on: PT:hen sijoittaminen on elämäni paras sijoitus. Omaksi yllätyksekseni kuntosalisaliharjoittelusta tuli minulle mieluisin liikuntamuoto.

Treenit Outin kanssa olivat aina tsemppaavia ja kovia. Vein jaksamiseni ja voimani aina ihan äärirajoille, ja fiilis oli mahtava! Kolmen kuukauden jälkeen jatkoin Outin vetämässä ryhmävalmennuksessa. Kovien treenien imu vei minut mukanaan! Outi sai minut ymmärtämään, että pystyn tähän ja enempäänkin. Pystyn juuri siihen, mitä tavoittelen ja haluan. Voima on korvien välissä!

Marja, 36

Kolme kuukautta takana treenejä Outin kanssa. Harkitsin pitkään ja hartaasti personal trainerin palkkaamista, mutta hetkeäkään en ole päätöstäni katunut. Parhaiten ajatukseni treeniajasta voisi kiteyttää yhteen lauseeseen; Outin palkkaaminen on ehdottomasti ollut paras sijoitus itseeni, mitä olen ikinä tehnyt.

Kolmen kuukauden aikana paino putosi 7,5kg, keho kiinteytyi, kunto koheni ja ennenkaikkea jaksaminen arjen pyörteissä lisääntyi huimasti. Odotin viikoittaisia treenejä aina todella innoissani enkä ikinä pettynyt. Treenit olivat monipuolisia ja studio sekä välineet huippuluokkaa. Outin kannustus ja positiivisuus sai kerta toisensa jälkeen poistumaan omalta mukavuusalueelta; minähän jaksan ja pystyn treenaamaan kovemmin tai suuremmilla painoilla, mitä olin ajatellutkaan. Juoksinpa vasta elämäni ensimmäiset 8 kilometriä vaikka olin aina ajatellut, että en siihen pystyisi. Vaikka treenit tehtiin tosissaan niin huumoria, itseironiaa sekä naurua ei niistä ikinä puuttunut. Kiitos Outi ja palaamme ehdottomasti asiaan!

Mirva, 38

Olen 38- vuotias psykiatrinen sairaanhoitaja ja kolmen lapsen äiti. Aluksi todettakoon että en koskaan ole ollut kovin liikunnallinen ihminen. Olen kyllä lenkkeillyt koiran kanssa ja käynyt uimassa mutta siihen se on jäänyt. Suuresti epäilin jaksanko sitoutua tähän projektiin paria kuukautta enempää. Liikku olikin oivallinen vaihtoehto koska piti sitoutua vain kuukaudeksi kerrallaan.

Aloitin siellä käynnit helmikuussa 2014, jolloin tapasin ensimmäisen kerran Outin. En ollut aiemmin harrastanut kuntosalilla käyntiä. Tavoitteeni oli vahvistaa selkää jatkuvan kipuilun vuoksi. Halusin myös yleistä lihaskuntoa paremmaksi. Sain saliohjelman joka käytiin yhdessä läpi. Selkäkivut vähenivät ja lopulta loppuivat, kunto parani..päätin jatkaa. Osa liikkeistä tuntui kamalilta, mutta tein ne silti. Kesällä saleilu oli harvempaa ja ruokavalio mitä sattuu.

Syksyllä päätin alkaa treenaamaan tehokkaammin. Halusin lisää voimaa ja kiinteytystä. Halusin painoa alas, rasvaprosentin alemmaksi, turvotuksen ja närästyksen pois, ylipäätään paremman olon. Tapasin Outin ja sain kaksijakoisen saliohjelman. Teimme kuukauden sopimuksen. Päätin samalla myös tehdä ruokaremontin. Lähtötilanteessa tehtiin kuntotestit ja mittaukset. Pidin ruokapäiväkirjaa, joka analysoitiin.

Rasvaa tuli yli suositusten, samoin suolaa. Kuituja tuli liian vähän ja rautaa ja d-vitamiinia liian vähän. Ateriavälit olivat liian pitkät. Viikonloppuna lipsumista terveellisestä ruokavaliosta vaikkakin viikolla melko terveelliset elämän tavat.

Poistin ruokavaliosta sokerin ja vehnän lähes kokonaan. Olin onnellinen kun ei tarvinnut luopua hiilareista vaan valikoida oikeat hyvät kuidun lähteet. (Olen aiemmin karpannut.) Vaihdoin makkarat täyslihaleikkeleisiin ja vähensin juuston syöntiä. Opettelin syömään raejuustoa ja opin jopa pitämään siitä. Juuston syönnin vähentäminen oli haasteellista, mutta kun lisäsin ruokavalioon muita maitovalmisteita jatkuva juustohimo hellitti. Aloin esimerkiksi juomaan maitoa päivittäin. Lisäsin kuituja erilaisilla mysleillä, leseillä yms ja aloin syödä kalaa pari kertaa viikossa. Lisäsin proteiinia ruokavalioon ja aloin syödä päivittäin välipalan. Pyrin syömään keittiössä enkä olohuoneessa. Vähensin alkoholin käyttöä, en halunnut ylimääräisiä turhia kaloreita. Pidin herkkupäivän joka viikko. Noudatin saliohjelmaa sataprosenttisesti.

Ruokavaliossa tietysti tulee kaikilla lipsahduksia, mutta opin nopeasti että esimerkiksi vehnä tekee mulle tosi huonon olon, joten senkin suhteen sen vähentäminen oli hyväksi. Olen kokeillut myös gluteenitonta ruokavaliota, mutta vähäisen kuidun vuoksi se ei sopinut minulle. Tiesin jo alkuun, että jos kiellän itseltäni jotain se ei tule toimimaan, siksipä päätin että esimerkiksi sipsejä (suurin paheeni) voi syödä kerran kuukaudessa. Sittemmin olen syönyt sipsejä ehkä pari kertaa, olen vaihtanut ne popcorneihin :)Olen aina pitänyt suolaisesta, makea ei niinkään ole koskaan ollut ongelma. Yllättävää oli huomata kuinka monessa ruoassa on paljon piilorasvaa.

Ruokavalio ja saliohjelma yhdessä todellakin toimi. Vaatekoko pieneni, muutkin huomasivat eron. Vaatteet kävivät isoiksi, olo oli loistava. Vatsavaivat katosivat. Sovimme Outin kanssa mittauksista ja uuden ohjelman teosta. Puntari ja mittanauha hymyilivät.
Nyt minulla on uusi kaksijakoinen ohjelma, joka kehittää voimaa.. aloitin ohjelman 1.12.14..matka jatkuu.

Outi personal trainerina

Tiukka, mutta lempeä. Ei kiellä vaan suosittelee, ymmärtää, tukee ja auttaa. Omaa hyvän huumorintajun. Outin palkkaaminen on ollut yksi parhaimmista asioista jonka olen tehnyt. Suosittelen. Minä onnistuin, sinäkin onnistut, yhdessä Outin kanssa.

Kaisa

Innostuin PT ajatuksesta työkaverin innoittamana. Aluksi ajatus omasta personal trainerista tuntui jopa ”hienostelulta”. Nyt reilun puolen vuoden kokemuksella voin todeta, että PT-päätökseni  on ollut oikea. Parasta PT:ssä ovat säännölliset tapaamiset, ohjaus ja itselle tehty harjoittelukalenteri. Kuntosalin laitteita oppii käyttämään oikein oman PT:n ohjauksessa. Harjoituksissa tehtävät liikkeet käydään PT:n kanssa läpi loukkaantumisten estämiseksi. Kuntotestit kertovat treenaamisen edistymisestä ja ovat hyvä mittari ja tavoite omalle harjoittelulle. Viikottaisista PT tapaamisista on tullut itselleni tärkeä asia! PT on kaikinpuolin erinomainen sijoitus itseensä!

Jenni, 25

Ajatus personal trainerin hankkimisesta kyti pitkään ennen kuin sain otettua yhteyttä sinuun. Olen aina ollut pyöreä/hyvinsyönyt, mutta raskausaika ja imetyksen loppuminen nostivat painoani viimeisen vuoden aikana sellaiselle tasolle että itseäkin alkoi häiritsemään. Myös vähäinen liikunta ja huono kunto alkoivat näkyä varsinkin pientä lasta kantaessa ja lapsen kanssa touhutessa. Yritin alkuun useampaan otteeseen tehdä itse asialle jotain, mutta epäonnistuin. Suunnitelma olikin, että jos itse en saa asialle mitään tehtyä niin sitten turvaudun ammattilaiseen.

Tammikuussa sitten sain lopulta soitettua ja ensimmäinen tapaaminen onnistuikin saada nopeasti. Omien tavoitteiden kertomisen ja juttelun jälkeen päädyimme 5kk:n sopimukseen. Tavoitteena oli pudottaa painoa ja parantaa lihaskuntoa yleisesti. Kuntosalilla käyminen ei sopinut omaan aikatauluun eikä intresseihin, joten halusin kotitreenin, mikä olisi mahdollista tehdä kun lapsi on iltaunilla tai mies hoitaa lasta. Ravinto-ohjaus oli todella tarpeellinen kotiäidin hyvinkin napostelutäyteiseen arkeen. Sopimukseen kuului myös tapaamiset 2 viikon välein joko ohjauksen tai treenauksen merkeissä.

Ja sitten mitä saimme aikaan. Kuntotesti, verenpainemittari ja vaaka kertoivat ilkeitä lukemia alussa, mutta loppua kohden näyttivät oikeinkin hyviltä ja positiivisilta. Pääsin omiin tavoitteisiini hyvin 5 kuukauden aikana ja varmasti tulee otettua yhteyttä sinuun, kunhan aika taas antaa myöten. Oma motivaationi oli hyvä, mutta hetkellisiä motivaation puutetta myös esiintyi. Ehkä oma perfektionismi hieman häiritsi, eli flunssa tai kakunpalanen oli kamalaa ja ei tästä tule enää mitään. Mutta tuli silti. Laitoin sinulle sähköpostiviesteillä kuulumisia ja vastasitkin niihin nopeasti ja kannustavasti.

Ravinto-ohjauksen ja minulle räätälöityjen kotitreenien lisäksi koin todella tärkeäksi ja motivoivaksi tapaamiset. Kuntosalilla tehtyjen treenien jälkeen olo oli mitä parhain, myös kipein :D. Kotona tulee harvemmin vedettyä itseään niin piippuun kuin sinun rääkkäyksessäsi. Osasit olla tiukkana treeneissä, mutta yleisesti olit oikeinkin ystävällinen ja pirteä. Tulihan siinä treenien ohessa kerrottua sen hetken tunnelmat perhe-elämästä ja oman elämän kuumottavista aiheista eli pientä terapiaa kuntoilun ohessa.

Aikataulutus on aina haastavaa, varsinkin yllättävien sairastumisten ja lastenhoito-ongelmien vuoksi, mutta koin että saimme hyvinkin joustavasti hoidettua aikataulutuksen molemmin puolin.

Lopuksi täytyy vielä sanoa että KYLLÄ KANNATTI 🙂 Oma peilikuva miellyttää tällä hetkellä, kunto on hyvä, mieliala parempi ja tässä yritetään pysyä tai vielä jopa parantaa. Ja huippuahan tässä oli myös se, että mieskin pudotti painoa ja hankki lihasta samalla. Toivottavasti ollaan yhteydessä näissä merkeissä myöhemminkin 🙂 Kiitos.

Mirja, 69

Olen 69-vuotias nainen. Kävelystä, hiihtämisestä ja pyöräilystä huolimatta kehossani lihasmassa väheni ja rasvamassa kasvoi, vaikka painoni pysyi lähes entisenä. Päätin tehdä tilanteelle vielä jotain. Valitsin Outi Seppälän personal trainerikseni. Aloitimme yhteistyön maaliskuussa Liikussa ja nyt toukokuun puolivälissä on jo tuloksia havaittavissa. Tulokset näkyvät mm lihasten kasvamisena, jaksamisena sekä ruokavalion muutoksena. Yhteistyömme jatkuu edelleen ja se on antoisaa. Outi on perusteellinen ja hyvin tilanteeseeni paneutuva. Hänellä on eri osa-alueista hyvin tietämystä ja taitoa. Hän jakaa sitä auliisti ja tapaamisemme ovat aina mukavia.

Salme, 53

Olen 53-vuotias entinen tilitoimistoyrittäjä. Lopetin tilitoimistourani vuoden 2012 alussa, jonka jälkeen olin niin onnellisessa tilanteessa, että sain jäädä kotiin ’’vapaaherrattareksi’’ vetämään vähän henkeä ja miettimään millehän sitä ’’isona alkaisi’’.

Elämääni on kuulunut aina jollakin tavalla liikkuminen, mikä suurimmalta osalta on ollut enemmänkin omatoimista ulko- ja hyötyliikuntaa. Kaikenlaista ohjattua ryhmäliikuntaakin olin ehtinyt kokeilla, mutta jotenkin se alkuinnostuksen jälkeen helposti aina lopahti ja lähdin mieluimmin yksin vaikka sauvalenkille.

Paino-ongelmien kanssa minun ei ole tarvinnut koskaan elää. Olen koko aikuisikäni kahden nyt jo aikuisen lapsen jälkeenkin ollut aina samanpainoinen, eikä parikymmentä vuotta kirjanpitäjän istumatyötä tehneenä minulla onnekseni ole ollut mitään suurempia ongelmia hartia-, selkä- tai alaraaja–alueilla. Kiitos varmaan siitä kuuluu lapsuus-, nuoruus- ja aikuisajan hyötyliikunnalle.

Kuitenkin reilu vuosi sitten heräsin jotenkin siihen, että jos jotakin pitää alkaa vielä oman terveyden eteen tehdä, niin ehdottomasti kohentaa lihaskuntoa. Vaikka meillä on kotona kaikki mahdolliset kuntolaitteet, niin aerobiseen kuin lihaskunnon ylläpitämiseenkin tarkoitetut, niin valitettavasti täytyy myöntää, että kuulun myös itse siihen ihmisryhmään, joka tarvitsee sen ’’persuksiin potkijan’’. Niinpä aloin tutkailemaan Oulun alueen personal trainereita ja onnekseni osuin juuri oikealla sivulle; löysin Outin, jolla jo esittelykuva oli juuri niin lämpimän rohkaiseva, että korkea kynnys hänelle soittaa ja pyytää tapaamisaikaa tippui saman tien. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen jo totesin, että olin tehnyt oikean valinnan. Tein Outin kanssa alkuun kolmen kuukauden sopimuksen ja ajattelin, että katsomme tuon matkan varrella, riittääkö se.

Aloitimme yhteistyömme kuntokartoituksella, mikä minulla tarkoitti lihaskunnon mittaamista, koska sen parantaminen oli tavoitteenikin. Noudatin Outin tekemää liikuntaohjelmaa mielestäni aika tunnollisesti ja kävin säännöllisesti ohjelman mukaisesti niin kuntosalilla kuin sauvalenkilläkin. Puolentoista kuukauden päästä tehtiin samat lihaskuntotestit kuin alussa ja muutos oli jo tuolloin huima. Sitten kolmen kuukauden loputtua tehtiin taas samat testit ja niin yläraaja-, vatsa kuin alaraajojen toistot melkein kaksinkertaistuivat alkutesteistä.

Asiakassuhteemme loputtua sanoin Outille, niin kuin kaikille läheisillenikin, että Outin palkkaaminen, vaikka se oli vain sen kolmen kuukauden mittainen, on varmaan ollut yksi elämäni parhaita päätöksiä. Outin reipas, määrätietoinen, mutta silti lämmin kannustaminen oli juuri sopivaa minulle, ja mikä parasta; säännöllinen liikkuminen on jatkunut PT-kauden jälkeenkin jopa niin, että tiedän nyt mikä minusta ’’isona tulee’’ … Personal trainer –opintoni ovat nyt tällä hetkellä (kesäkuu 2014) puolessa välissä. Lämmin Kiitos siitä Outille!