Juoksukoulu alkaa 8.5 klo 19

Toukokuussa laitamme lenkkitossut jalkaan ja starttaamme juoksukoulun Oulunupeimmissa maisemissa, Nallikarissa ja Hietasaaressa! Valmennus on tarkoitettu kaikille juoksemisesta kiinnostuneille, jotka haluavataloittaa lajin oikeaoppisesti ja tehokkaasti. Juoksukoulun rehtorina toimii personal trainer, fysioterapeutti… Lue lisää »

Avoimet ovet la 18.3 klo 11-15

Vapaa pääsy Oulun PT Studiolle ja Nallisportin kuntosalille. Tule hakemaan treenivinkkejä kevääseen ja kuntoilemaan ilmaiseksi! Vielä ehdit mukaan myös suosittuihin pienryhmiimme. Tilaa mm. seuraavissa pienryhmissä: Tiistai klo 17-18Torstai klo 17-18… Lue lisää »

Uusi pienryhmä starttaa 14.3 klo 17!

Uusi toiminnallinen kuntopiiri alkaa tiistaina 14.3 klo 17. Treenit joka tiistai klo 17-18, koko loppukevään ajan. Toiminnallinen kuntopiiri (funktionaalinen cirquit) on ollut jo vuosia suosituin pienryhmämme. Siinä treenit toteutetaan kiertoharjoitteluna… Lue lisää »

Avoimet ovet lauantaina 28.1 klo 11-15

Tervetuloa lauantaina 28.1 klo 11-15 Avoimiin oviin Oulun PT Studiolle ja Nallisportin kuntosalille! Avoimien ovien aikana personal training -studiolle ja kuntosalille on vapaa pääsy. Haluatko saada treenivinkkejä kevääseen? Personal trainerit… Lue lisää »

Oulun PT Studio muuttaa!

Oulun PT Studio muuttaa 1.9.2022 uusiin, upeisiin tiloihin Nallikariin. Vuodesta 2015 personal training -asiakkaita palvelleelle Limingantullin studiolle löytyi uusi koti Nallisportin katon alta. Uusia tiloja on haettu pitkään ja hartaasti.… Lue lisää »

Kuntosalin vihaajasta salilla kävijäksi

Iina Karppinen ei ole koskaan pitänyt kuntosaliharjoittelusta. Hän on itsekin melko yllättynyt, että nyt säännöllistä Oulun PT Studion salilla käyntiä on takana jo puoli vuotta. ”Lupasin itselleni aluksi, että riittää… Lue lisää »

Hyvä olo motivoi säännölliseen treenaamiseen

25-vuotias Nora Arbelius hakee liikunnasta vastapainoa toimistotyölleen. Oulun PT Studion asiakkaana hän aloitti lokakuussa 2021. Tavoitteena oli löytää motivaatiota säännölliseen kuntosalitreenaamiseen. Nora naurahtaa, ettei lapsena ollut erityisen liikunnallinen, mutta aikuisena… Lue lisää »

Juoksukoulu alkaa 2.5 – ilmoittaudu mukaan!

Toukokuun alussa laitamme lenkkitossut jalkaan ja starttaamme juoksukoulun merellisen Oulun upeimmissa maisemissa, Nallikarissa jaHietasaaressa! Oulun PT Studion juoksukoulu on tarkoitettu kaikille juoksemisesta kiinnostuneille, jotka haluavat aloittaa lajin oikeaoppisesti ja tehokkaasti. Juoksukoulun… Lue lisää »

Hyvät tulokset motivoivat jatkamaan

Juho Rautio on 20-vuotias nuorimies, joka muutti Ouluun kolme kuukautta sitten Mäntyharjusta. Hän alkoi käydä Oulun PT Studiolla lihaskuntotreeneissä pian muuttonsa jälkeen. ”Aloitin treenit kuntosalilla, sillä halusin kasvattaa kuntoani. Samalla… Lue lisää »